EN
Főoldal

Jogi nyilatkozat

Az NHB Növekedési Hitel Bank Zrt. honlapján található adatok, információk tájékoztató jellegűek, azok teljeskörűségéért vagy pontosságáért az NHB Növekedési Hitel Bank Zrt. nem vállal felelősséget.
Az NHB Növekedési Hitel Bank Zrt. honlapján és minden elektronikusan elérhető felületén található logók, szlogenek, képek, grafikák, nevek, megjelölések, tájékoztatók szerzői jogi védelem alatt állnak. A szerzői jogi védelem alatt álló tartalmak személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő felhasználása kizárólag az NHB Növekedési Hitel Bank Zrt. írásbeli engedélyével lehetséges.
A honlapot és a többi, elektronikusan elérhető felületet a felhasználó csak saját felelősségére használhatja. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az interneten továbbított üzenet tartalmához illetéktelen személyek hozzáférhetnek, a továbbított tartalmat módosíthatják, a tartalom el is veszhet. Az NHB Növekedési Hitel Bank Zrt. nem felel azokért a károkért, amelyek a honlap vagy más, elektronikusan elérhető felület használatával kapcsolatban keletkeznek a felhasználóknál.
A honlap vagy más, elektronikusan elérhető felület használatával Ön a fenti feltételeket elfogadja. Amennyiben nem ért egyet azokkal, kérjük, a honlapot és a többi felületet a továbbiakban ne használja.