Értékpapír- vagy ügyfélszámlát nyitna? Kattintson! regisztrálok
bezár

ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ ÉRTÉKPAPÍR ÉS ÜGYFÉLSZÁMLA NYITÁSHOZ

Amennyiben értékpapír- vagy ügyfélszámla nyitását tervezi, kérjük az alábbiakban adja meg adatait, hogy Bankunk az optimális ügyfélkiszolgálás céljából mielőbb felvehesse Önnel a kapcsolatot.

EN
Főoldal > Közzététel >

Végelszámoláshoz kapcsolódó közzétételek

HIÁNYTALAN AZ ÜGYFELEK ÉRTÉKPAPÍR- ÉS PÉNZESZKÖZ-ÁLLOMÁNYA

Lezárult az NHB Bank befektetési szolgáltatásait igénybe vevő ügyfeleinek tulajdonában álló értékpapír- és pénzeszköz-állomány felmérése. Az ügyfelekkel történő elszámolást akadályozó, hiányra utaló körülmény nem merült fel. Jelenleg még folyamatban van az NHB letéti helyein a rendelkezési jogok végelszámoló javára történő átjegyzése, melyet követően a végelszámoló soron kívül intézkedik az ügyfelek tulajdonában álló értékpapír és pénzeszköz-állomány kiadásáról. Ennek módjáról és menetéről a végelszámoló külön közleményben tájékoztatja az ügyfeleket.
Részletek

PSFN TÁJÉKOZTATÓ AZ NHB BANK BETÉTESEI RÉSZÉRE

Az MNB-nek az NHB Bank végelszámolását elrendelő határozata alapján a PSFN, mint kijelölt végelszámoló megkezdte a bank saját vagyonának részét nem képező, az ügyfelek tulajdonában álló értékpapír és pénzeszköz-állománynak a felmérését, amelyre tekintettel az NHB Bank jelenleg kifizetéseket még nem teljesíthet.
Részletek

Betétesek kártalanítása

Megkezdődik az NHB Növekedési Hitel Bank Zrt. betéteseinek kártalanítása.
Részletek

NEM MŰKÖDHET TOVÁBB AZ NHB BANK

A Magyar Nemzeti Bank 2019. március 14-i hatállyal visszavonta az NHB Növekedési Hitel Bank Zrt. tevékenységi engedélyét és kezdeményezte a hitelintézet végelszámolását.
Részletek