EN
Főoldal > >

Access PP Deposit megszűnési eljárásának befejezéséről

Tisztelt Ügyfeleink!

A CODEX Értéktár Zrt. (2092 Budakeszi, Kagyló utca 1-3.) az NHB Növekedési Hitelbank Zrt. „f.a.” (a továbbiakban: NHB Bank) megbízásából ezúton tájékoztatja az NHB Bank valamennyi érintett ügyfelét, hogy az Access PP Deposit Nyíltvégű Befektetési Alap megszűnési eljárását a K&H Bank Zrt. befejezte.

A fentiekben megjelölt befektetési alap által kibocsátott befektetési jegyek, mint értékpapírok törlésével egyidejűleg az alábbi nettó eszközérték alapján kerül sor a kifizetésre:
Access PP Deposit Nyíltvégű Befektetési Alap Illikvid — HU0000716246 — 0,016257 Ft/db
Access PP Deposit Nyíltvégű Befektetési Alap A sorozat — HU0000716253 — 0,095643 Ft/db

Az Alap megszűnési jelentése és a kapcsolódó hirdetmények a K&H Bank Zrt honlapján érhetők el az alábbi linken:
https://www.kh.hu/csoport/kozlemenyek

Mindazon Ügyfelek esetében, akik részére az NHB Bank Zrt. „f.a.”-nál nyilvántartott vagyon kiadására ezidáig a fentiekben megjelölt megszűnési eljárásra tekintettel nem került sor, kérjük, hogy az alábbi linken letölthető dokumentumok (Értékpapír transzfer megbízás, Átutalási megbízás nyomtatványok) kitöltésével és annak/azoknak az nhb@ertektar.hu e-mail címre történő elektronikus megküldésével az eszközök teljes körű kiadása érdekében rendelkezni szíveskedjenek.

Azon ügyfelek esetében, akik korábban már nyújtottak be rendelkezést, a felek érdekkörén kívül eső okból bekövetkezett jelentős időmúlásra tekintettel kérjük, az Access eszközök tekintetében módosítva ismételten benyújtani és ily módon megerősíteni szíveskedjenek rendelkezésüket az előzőekben említettekkel megegyező módon és címre.

Felhívjuk az Ügyfelek szíves figyelmét, hogy részleges vagyonkiadásra nincs lehetőség, azaz valamennyi eszközére vonatkozóan kérjük a rendelkezés benyújtását.

E helyen is kérjük, hogy azon ügyfelek, akik a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló, 2017. június 26. napján hatályba lépett 2017. évi LIII. törvény (a továbbiakban: Pmt.) alapján a beazonosításukhoz szükséges dokumentumokat még nem küldték meg, úgy azt a vagyonkiadásra vonatkozó rendelkezéssel egyidejűleg legyenek szívesek pótolni. Ennek kapcsán részletes tájékoztató az alábbi linken érhető el:
https://ertektar.hu/wp-content/uploads/2019/11/Ugyfeltajekoztato_NHB_2019-11-08.pdf

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdés merülne fel, úgy a CODEX Értéktár Zrt. munkatársai készséggel állnak rendelkezésre a +36 1 815 6500, a + 36 1 815 6514 és a +36 1 815 6507 telefonszámokon.

A jelen közlemény annak közzétételével egyidejűleg valamennyi érintett ügyfél részére a nyilvántartásunkban rendelkezésre álló e-mail címre is megküldésre kerül.

2022. augusztus 5.
NHB Növekedési Hitel Bank Zrt. „f.a.” megbízásából
CODEX Értéktár Zrt.