Értékpapír- vagy ügyfélszámlát nyitna? Kattintson! regisztrálok
bezár

ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ ÉRTÉKPAPÍR ÉS ÜGYFÉLSZÁMLA NYITÁSHOZ

Amennyiben értékpapír- vagy ügyfélszámla nyitását tervezi, kérjük az alábbiakban adja meg adatait, hogy Bankunk az optimális ügyfélkiszolgálás céljából mielőbb felvehesse Önnel a kapcsolatot.

EN
Főoldal > >

Rendkívüli tájékoztatás

2019.02.13

A Magyar Nemzeti Bank az NHB Növekedési Hitel Bank Zrt. tekintetében 2018. december 18.-án elrendelt korlátozásokat a 2019. február 13.-án meghozott végzésében további harminc nappal meghosszabbította, melynek értelmében továbbra is hétmillió forintban maximalizálta az intézkedés hatálya alatt felvehető ügyfelenként meghatározott teljes pénzösszeget.

A jegybanki intézkedések nem érintik az NHB Növekedési Hitel Bank Zrt. befektetési szolgáltatási tevékenysége keretében kezelt ügyfélpénzeket és eszközöket.

A Magyar Nemzeti Bank hivatalos közleménye a következő linken érhető el: https://www.mnb.hu/sajtoszoba/sajtokozlemenyek/2019-evi-sajtokozlemenyek/az-mnb-meghosszabbitotta-ideiglenes-intezkedeset-az-nhb-banknal

2019.01.17

A Magyar Nemzeti Bank az NHB Növekedési Hitel Bank Zrt. tekintetében 2018. december 18.-án elrendelt korlátozásokat a 2019. január 16.-án meghozott végzésében további harminc nappal meghosszabbította, melynek értelmében továbbra is hétmillió forintban maximalizálta az intézkedés hatálya alatt felvehető ügyfelenként meghatározott teljes pénzösszeget.

A Magyar Nemzeti Bank hivatalos közleménye a következő linken érhető el: https://www.mnb.hu/sajtoszoba/sajtokozlemenyek/2019-evi-sajtokozlemenyek/az-mnb-30-nappal-meghosszabbitotta-ideiglenes-intezkedeset-az-nhb-banknal

A jegybanki intézkedések nem érintik az NHB Bank befektetési szolgáltatási tevékenysége keretében kezelt ügyfélpénzeket és eszközöket.

2019.01.10

Tisztelt Ügyfeleink!
A mai naptól netbankunk újra elérhetővé vált korlátozott funkcionalitással. A felületen a számlainformáció és lekérdezés menüpontok ismét rendelkezésre állnak. Utalási megbízások indítása és kezelése a netbanki felületen továbbra sem lehetséges, azokat budapesti fiókunkban (Akadémia utca 7.) kezdeményezhetnek.
A netbanki módosítás a Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2018. december 18-i határozati intézkedéseinek figyelembe vételével történik, bankunk e tekintetben is az MNB rendelkezéseinek megfelelően jár el. Az MNB közlemény hivatkozása.
Az okozott kellemetlenségekért ezúton is szíves elnézését kérjük.

2018.12.18

Tisztelt Ügyfeleink!

Amint az Önök előtt is ismert, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) tegnapi intézkedésében felügyeleti biztost rendelt ki Bankunkhoz. Az MNB legfeljebb 30 napra elrendelte a 7 millió forint feletti betétek kifizetésének korlátozását, valamint ellenkező döntésig további kötelezettségek vállalását nem teszi lehetővé Bankunk számára. Ezen kötelezések végrehajtását kell a kirendelt felügyeleti biztosnak folyamatosan ellenőriznie. Az előírt intézkedések végrehajtásának technikai lebonyolítása érdekében az MNB a felügyeleti biztos kérelmére a tegnapi napra bankszünnapot rendelt el. A Bank a mai naptól az előírt korlátozások maradéktalan betartása mellett folytatja működését. Az MNB döntésének történő megfelelés érdekében első körben a mai napon újranyitott bankfiókok/budapesti bankfiók felkészültek a 7 millió forintig történő átutalási megbízások fogadására, illetve készpénz felvételére, továbbá Bankunk mindent megtesz annak érdekében, hogy a korlátozások mentén történő rendelkezéseiket ügyfeleink kényelmesen, netbankjuk útján is végre tudják hajtani. Jelenleg a netbanki rendszer ilyen irányú fejlesztését kezdeményeztük, amint biztosítani tudjuk ügyfeleink részére ennek a platformnak a használatát, soron kívüli tájékoztatást fogunk nyújtani. Az ATM-ekből történő NHB bankkártyával történő készpénz felvételre nincs lehetőség.

Tájékoztatjuk továbbá Ügyfeleinket arról, hogy az MNB egyidejűleg felhívta a Bank vezetését és többségi tulajdonosát arra, hogy tegye meg a likviditási helyzet rendezéséhez szükséges intézkedéseket. Bankunk e tekintetben is az MNB rendelkezéseinek megfelelően jár el.

A fenti intézkedések nem érintik az NHB Bank befektetési szolgáltatási tevékenysége keretében kezelt ügyfélpénzeket és eszközöket, a befektetési szolgáltatási tevékenység a mai naptól zavartalanul működik.

Árfolyamok
Valuta
Deviza
PénznemVételEladás
USD269,42286,08
EUR305,16324,04
GBP357,83379,97
CHF268,35284,95
PénznemVételEladás
USD275,52281,08
EUR311,26317,54
GBP365,26372,64
CHF274,18279,72

A deviza árfolyamok minden munkanap 14:00 és 14:30 között frissülnek

Átváltás

HUF